Trekken aan je lul lekker jong kutje

31/12/2017

Nudist IJlst

Comments Off on Trekken aan je lul lekker jong kutje


trekken aan je lul lekker jong kutje

...

Trekken aan je lul lekker jong kutje

EROTISCHE MASSAGE GEZOCHT PRIVEPJES Ga je klaarkomen pappie? Nadat ze nu nogmaals sidderend was gekomen spoot ik haar vol met het laatste beetje van mijn zaad. Tienertje met natuurlijke grote tieten geneukt. Jaaa, kreunde ik, Jaaaa mama ik kommmmmmmmmmmmmmmmmm en met de laaste kracht in me schoot ik nogmaals mijn zaad en uitgeput vielen naast elkaar in slaap. Heerlijk begon ik me te trekken en weldra voelde ik me zeer voldaan opgaan naar mijn orgasme.

Ouwe boerin krijgt een anale veeg. Ouwe knar heeft mazzel en krijgt er een Chineesje gratis bij. Opa weet wel raad met een grote beurt. Opa bespioneert een wulps tienertje. Oude viespeuk neukt blond grietje in het bos. Tyna laat opa aan het pas geschoren poesje ruiken. Geile opa neukt een fris kutje. Tienerkutje verwend door een kleine lul. Opa neukt sportsletje in het bos.

Oma ontmoet een jong bloempje in het bos. Ouwe herder treft een verloren schaap en steekt zijn lul erin. Mollige meid maakt een ritje op opa's pik. Dikke oma krijgt prijs uitgekeerd in zaad. Opa komt aan zijn trekken op jonge bimbo. Oud lulletje roert het roompotje van jong roodharig sletje. Ouwe papzak pakt een jong en strak kutje bij de lurven. Bejaard koppelt betrekt een lekker dingetje bij dampende sex. Ze likte nu langs mijn ballen en mijn paal en liet mijn lul nu telkens even uit haar mond komen om me geil aan kijkend heerlijk te behandelen.

Ga je klaarkomen pappie? Ik woelde door haar lange haren, Als je zo door gaat wel ja. Ze beet even zachtjes in mijn top, wil je in mijn mond spuiten? Ik keek haar diep in haar ogen en ze lachte. Ik wil je sperma proeven. Trekkend met haar hand opende ze nu haar mond net zoals in de films die ik had gekeken en met haar tong tegen het gaatje van mijn eikel probeerde ze me nu klaar te maken.

Laat mij, wierp ik haar toe wetende dat ik het zelf nu beter kon afmaken dan zij en met mijn hand rond mijn leuter richtte ik nu op mijn dochters mond om daar mijn zaad in te gaan lozen. Toe dan, fokte ze me verder op, spuit dan pap, spuit je zaad in mijn mond.

Diep vanuit mijn tenen voelde ik nu mijn zaad opborrelen en met nog een paar ferme halen maakte ik het karwei af. Ik spoot mijn eigen kind recht in haar gezicht en mikte op haar open mond. Ik veegde met mijn spuitende eikel langs haar lippen en ze hapte toe om zo veel mogelijk in haar mondje te krijgen. Met het zaad in haar gezicht en een berg van mijn sperma in haar mond liet ze me vermakelijk zien hoe lekker ze mijn geil wel niet vond en voor mijn ogen slikte ze het weg als een delicatesse.

Nu stond ze langzaam op en met haar shirt in haar handen veegde ze de resten van haar gezicht alvorens mij te kussen. Haar tong liet ze langs de mijne glijden en zo proefde ik mijn eigen geil vermengd met haar speeksel.

Haar tepels drukte in mijn buik en al snel werd ik met mijn hoofd naar de stijve punten getrokken om toe te happen in haar kleine zachte peertjes. O ja, lik mijn tepels, geile beer. Ondanks de situatie maakte het me niets meer uit en deed ik wat me werd gevraagd als een onervaren jonge hengst, van de vruchten proevend voor de eerste keer.

Weer voelde ik haar hand rond mijn paal glijden en weer maakte ze hem hard als staal. Ze drukte zich van haar af en langzaam knopte ze haar broek nu los. Haar jonge lichaam werd onthuld en bij het zien van haar heerlijke jonge billen pakte ik nu zelf mijn lul ter hand om hem goed stijf te houden.

Een slipje bleek ze niet eens te dragen en zo kreeg ik gelijk alles prominent te zien. Meisje je maakt me geil als boter met je lekkere lichaam. Ze liet zich nu voor mijn ogen op de bank vallen en voor mijn ogen opende ze haar benen om haar vader haar jonge poesje te kunnen tonen. Ik zuchtte diep bij het zien van haar jonge kutje en bij het aanschouwen van de glinstering van haar geil voelde ik mijn pik nogmaals opzwellen. Langzaam drukte ze nu een vinger naar binnen strak kijkend naar mijn stijve lul.

OOoo, wat voelt dat toch lekker, steunde ze, eigenlijk zou daar zo een lekkere dikke pik in moeten Ohh mijn god wat wilde ik haar graag. Dat verleidelijke kutje strak om mijn lul. Ik dook door mijn knieen en rook haar geur. Ik kuste haar dijbenen en al snel kuste ik haar jonge kutje. Oohh, ja lik me aan mijn kutje, vreet mijn kut maar op pap.

Lik me uit met je lekkere tong, proef maar eens hoe lekker mijn kutje smaakt. Ik zoog nu stevig aan haar kut, haar lippen en haar kleine glinsterend knopje. Is het lekker, hoorde ik haar kreunen. Veertien jaar en zo geil als maar mogelijk is, zo liet ze me domweg door haar nemen. Ik zag haar verheerlijkt kijken. Als je me dan zo lekker vind vreet me mijn kut dan uit en laat me genieten van je tong, ik wil dat je me klaar maakt.

Niets liever dan dat liet ik me door het hoofd schieten en met alles dat ik in huis had befte ik haar nu naar een mega strak orgasme. Met haar kont omhoog drukkend tegen mijn gezicht en haar handen drukkend op mijn hoofd liet ze zich door me klaarmaken als een volwassen vrouw. Al hijgend kuste ik haar benen en likte ik haar schaamlippen nog eens lekker af. Ohh pap, bekende ze me, ik ben al vaak gelikt maar nog nooit door een man en nog nooit zo lekker.

PRIVÉ MASSAGE SEXCONTACT OVERIJSSEL