Voorzichtig neuken op zoek naar een trio

07/01/2018

Naakte vrouwen Delfzijl

Comments Off on Voorzichtig neuken op zoek naar een trio


voorzichtig neuken op zoek naar een trio

Toen ging zij even ergens anders heen en toen kwam hij met me praten. Ik was eerder die avond al aan hem voorgesteld en ik vond hem meteen knap om te zien. Ik wist toen nog niet dat zij een stel waren.

We begonnen een beetje te flirten Achteraf denk ik dat zij - nadat ze met mij gesproken had - naar hem toegegaan is en heeft gezegd dat ze mij wel leuk vond en hij mij ook een moest uitchecken. Ik weet niet helemaal zeker wat ik daar van moet denken.

Aan de ene kant is het vleiend en aan de andere kant voelt het wel gecalculeerd. Later op de avond kwamen ze allebei met me kletsen en begreep ik dat ze bij elkaar hoorden. Zij werd heel flirterig en aanrakerig, maar ik had nog steeds niet door wat ze van plan waren. Hoe dan ook, op een gegeven moment, als hij even weg is, fluister ze in m'n oor.

Heb je zin om met ons me naar huis te gaan. Ik had niet veel gedronken dat doe ik nooit , en was er heel goed bij. Dus ik was verbaasd dat ik meteen 'ja' zei. Ik dus lichtelijk verward en ineens heel nerveus met mijn stel naar hun huisje, zonder eerst afscheid te nemen. We zijn nog niet binnen of zij begint mij vol op de mond te zoenen. Ik had wel eens eerder met meisjes gezoend, maar was nooit verder gegaan.

Maar ze kon heel lekker kussen en er schoot zoiets door me heen van 'waarom ook niet, ik wil alles een keer proberen. Zo belanden we uiteindelijk met z'n drieën bloot in bed. Zij waren alletwee goed in vorm, mooie lichamen, zij helemaal kaal vanaf de wenkbrauwen en hij hij met gladgeschoren geslachtsdelen. Het was duidelijk dat ze dit wel vaker hadden gedaan en gewend waren aan dit soort veroveringen en wisten mij op m'n gemak te stellen met grapjes en veel aandacht.

Het was een hele betoverende ervaring. Soms raar, soms verwarrend en dan weer zalig, geil, spannend, opwindend en grappig. Het is een hele aparte ervaring om gebeft te worden en tegelijkertijd te zoenen of twee tongen tegelijk over lichaam te voelen gaan.

Ik ben meerdere malen klaargekomen. Af en toe waren een op een bezig terwijl de ander toekeek, soms waren met z'n drieën verstrengeld en af en toe lagen we gewoon lekker rustig tegen elkaar aan. Later op de nacht, toen we naar een uurtje van halve slaap weer een beetje begonnen te zoenen en strelen, fluisterde zij in mijn oor 'Hij kan echt superlekker neuken.

Dat moet je proberen! Eerder nog had ik toegekeken hoe zij het deden zonder condoom, maar was dat nu ook met mij bedoeling? Maar om een of andere reden, kwam het niet bij me op dat te vragen. Het voorspel ging door en uiteindelijk kwam hij in me, zonder condoom dus, terwijl ze toekeek en zich vingerde. Het was niet onplezierig.

Hij had een heerlijk, stevig lijf en flink wat haar op zijn borstkas, wat ik fijn vind, maar ik was iets te bewust van de situatie om er volop van te genieten en kon niet klaarkomen. Daarna bleven we nog even liggen, maar eigenlijk verlangde ik naar een warme douche en de vertrouwdheid van mijn eigen bed. Maar ik vond het ook weer onbeleefd om zo gauw weg te gaan.

Gek eigenlijk wat er allemaal door je hoofd kan schieten in zo'n situatie. De volgende ochtend ben ik na een kopje koffie vertrokken en sindsdien heb ik ze niet meer gezien. Ik was en ben aan de pil en voor de zekerheid heb ik twee keer een SOA test laten doen, een keer de week er op en nog eens twee maanden later, die gelukkig allebei goed uitvielen.

Ik vond het heel leuk om gedaan te hebben en heb er geen spijt van behalve dan van dat ik het zonder condoom deed maar ik was toch net te verward, onzeker en te cerebraal om me er geheel aan over te geven. Heeft iemand anders wel eens zoiets meegemaakt en hoe voelde je je erbij? Ik erken me niet in cerebrale verslagen. Ik zou maar eens een SOA-test doen, en volgende keer zelf condooms meenemen.

Of gewoon nee zeggen, kan ook. AlterEga zaterdag 19 augustus Wat is je vraag? That's just me though Niks, ze wilde even een spreekbeurt houden. En wat is het doel van dit verhaaltje? Allejezus dom dat je je zonder condoom laat nemen. Je bent zeker weten niet de eerste en enige. Jufjoke zaterdag 19 augustus Vonden je vrienden dat ook zo gezellig?

Dat je hun feest zonder iets te zeggen verlaat met hun buren voor een potje sex? En zonder condoom, djiezus. Het ging allemaal heel snel en veel minder sensueel dan ik me had voorgesteld.

Ze waren allebei enkel in mij geïnteresseerd en hadden geen aandacht voor elkaar. Ze kreunde veel harder dan ik van haar gewend ben, ze leek wel een pornoactrice! Alix was ongelooflijk daar beneden en ik kwam snel klaar. Elodie ging van me af, Alix heb ik niet eens aangeraakt. Ik zou liegen als ik zei dat ik er niet van genoten heb, maar ik was vooral verward. Uiteindelijk had mijn vriendin de touwtjes in handen en heb ik niet echt het gevoel dat ik kan meespreken over een trio.

Ik denk dat het iets eenmaligs was, Alix heb ik sinds die avond niet meer bij ons thuis gezien. Lees op de volgende pagina over het trio dat leidde tot de break-up van Sara en Tom uit Leuven. Tom, mijn lief sinds zes maanden, en zijn goeie vriend Max stonden te dansen en ik had een paar glaasjes te veel op.

Tijd om naar huis te gaan, vond ik, en ik sleurde de twee naar buiten, de nachtbus op. De vriend bleef logeren in de studio van mijn lief. De twee lachten smakelijk. Ik had nooit gedacht dat mijn lief voor zoiets open stond, dus ik keek verbaasd. Aangekomen op Toms studio zei Max dat hij op de sofa zou slapen. Ik volgde Tom naar zijn kamer en liet de deur openstaan. We begonnen te zoenen en ik zag dat Max in de deuropening stond, maar terug wegging.

Tom trok me op bed en we hadden seks. Het was een beetje klungelig en duurde veel langer dan ik van hem gewoon was.

Hij leek zich niet te kunnen concentreren en ik moest best veel moeite doen. Na afloop rolde hij van me af en bleef liggen. Max was niet komen kijken, waarschijnlijk omdat de situatie ook voor hem ongemakkelijk was.

Ik besloot zelf naar hem toe te gaan en trof hem aan in de zetel. Naakt, onder een fleece dekentje. Ik trok het van hem af. Hij keek een beetje terughoudend, maar zijn gigantische erectie sprak boekdelen. Ik ben normaal niet de meest seksuele persoon, maar nu voelde ik me een mythische seksgodin, klaar om het mannelijke ras aan haar wil te onderwerpen, en ik ging op hem zitten. Ik voelde zijn hele lijf trillen en fluisterde in zijn oor hoe lekker hij was, zoals een mythische seksgodin dat zou doen.

We waren nog geen twee minuten bezig toen Tom uit de kamer kwam gestormd en riep dat ik me uit de voeten moest maken en dat hij me nooit meer wou zien.

Dat ik een vuile slet was en dat hij niet kon geloven dat ik zijn beste vriend zou neuken. Hij deed met een vuistslag het licht aan.

Ik ging van Max af, kromp ineen en keek verschrokken op naar Tom. Een gloeiende woede had zich baas gemaakt van zijn gezicht. Ik keek naar Max, maar die deelde mijn verbaasde blik. Bleek dat mijn lief helemaal geen trio wou, maar wou testen of ik hem zou bedriegen.

Nu ja, lesje geleerd: Chantal was mijn mentor en werd een goeie vriendin, ze was Omdat we lange uren klopten en vaak in het weekend naar een congres moesten, zagen we elkaar meer dan onze mannen. Chantal was al meer dan twintig jaar getrouwd en op het moment dat onze vriendschap voor altijd zou veranderen, was ik single. Ik had Didier, haar man, al een paar keer ontmoet op bedrijfsfeestjes.

Een amusante, niet onknappe oudere man die overduidelijk halsoverkop verliefd was op Chantal. Ik was gecharmeerd door de manier waarop ze met mekaar omgingen en hoopte ooit ook zo een relatie te hebben.

Op een vrijdag na het werk kwam Didier Chantal oppikken en vroegen ze of ik zin had om iets te gaan drinken. Op een terrasje bij een gin-tonic ging Didier snel over tot de orde van de dag.

18 juni 'Jij mag me zo neuken' fluistert ze. Voorzichtig trekt Diana Baco meer naar zich toe. Ze pakt zijn pik en likt er aan. Hij is natuurlijk kleiner dan. Mijn vriendin en ik fantaseren al lang over een trio met een vrouw zonder condoom neuken en dan ook nog anaal en het doorslikken van zaad. zoeken we een vreemde over internet, doen wel super voorzichtig natuurlijk. Spetterend kontje. Heel voorzichtig neukt hij haar vanachter. duwen dildo in elkaars kutje. De teef krijgt een gedwongen trio en vind het nog lekker ook. 2.

PRIVEONTVANGST GOUDA EROTISCHE MASSAGES UTRECHT

Mijn vriendin en ik fantaseren al lang over een trio met een vrouw zonder condoom neuken en dan ook nog anaal en het doorslikken van zaad. zoeken we een vreemde over internet, doen wel super voorzichtig natuurlijk. 21 juli Een trio staat bij velen hoog op de seksbucketlist. het meisje dat inmiddels mijn ex is, hebben we het weleens voorzichtig over een trio gehad. Maar ik nam het idee nooit echt serieus en ben er nooit naar op zoek gegaan. 17 aug Een trio is tegenwoordig lang niet zo gek meer als vroeger. Samen besloten we Tinder af te zoeken om een geïnteresseerde te vinden.

Gratis hete super geil neuken

Voorzichtig neuken op zoek naar een trio