Lekkende kut sex met de werkster

22/02/2018

Naakte vrouwen Delfzijl

Comments Off on Lekkende kut sex met de werkster


lekkende kut sex met de werkster

Hij dwingt me niet pakt me niet bij mijn haar om dieper gepijpt te worden wat mijn man altijd wel doet maar laat hem toch zo ver mogelijk naar binnen gaan ik krijg hem tot in mijn keel een kleine kokhals kan ik nog et wegdrukken. Ik voel iets tegen mijn wang aandrukken kijk scheef opzij en zie nog een stijve vragen om gepijpt te worden en zoo wissel ik de twee af tot de laatste aangeeft klaar te komen en me vraagt waar hij het laten mag.

Ik ben een liefhebber van slikken en besluit die vreemde pik in mijn mond e laten klaarkomen mijn ik slik voor wat ik waard ben maar alles naar binnen werken lukt me niet zo snel en voel de sperma lans mijn kin lopen. Een hand zit weer op mijn kut een paar vingers zitten diep naar binnen die volgens mij men G spot betasten en kom weer klaar. Alsof ik zelf niet bij ben vraag ik de jongen me te neuken het blijkt Harm te zijn wat ik pas doorkrijg als die geweldig dikke pik mijn kutje vult alsof er een drilboor mijn kutje ingaat hij rekt tot het maximale op.

Om hem uiteindelijk tegen mijn baarmoeder voel aankloppen een hand of vinger bewerkt mijn klitje de ander heeft een tepel in zijn mond een hand om mijn tiet waardoor ik weer een orgasme aar buiten breng. Harm neukt me geweldig lekker door gaat onwijs diep om me een paar tellen later om te draaien en me in doggy style plaatst zijn pik nogmaals mijn kut inboord zijn ballen tegen mijn klitje aan voel kloppen.

Sperma voel ik op mijn billen terecht komen en in mijn bilspleet zakt dit wordt gevolgd door een tong die het er weer uitlikt wat een hemels gevoel geeft aan mijn kontje en het lekker laat gebeuren. Ik had het kunnen weten maar het gebeurde voor ik het in de gaten heb een vinger gaat bij de tong langs mijn kontje in die ik helemaal naar binnen voel gaan hij draait zijn vinger in het rond om hem dan er weer uit te halen.

Herman vraagt of hij in mijn kutje mag klaar komen maar ik verzoek hem in mijn mond te spuiten wat een paar tellen later gebeurt mijn hele mond zit vol pik en sperma mijn kutje is alweer gevuld door een kleinere pik omdat ik niet meer zo wordt opgerekt. Weer voel ik wat nats tussen mijn billen en weer is die vinger in me om gevolgd te worden door nog een paar vingers maar ze gaan er weer uit wat ik een klein beetje jammer vind en ook aangeef hoe dom ik kon wezen.

Gelijk wordt er weer wat tegen mijn kontje geplaatst en naar binnen gedrukt maar nu is het een pik die me neemt diep in mijn darmen komt om een paar tellen later mijn darmen vol te spuiten. Na even zwemmen we tegen elkaar aan waarop mijn mond de zijne zoekt en vind mijn tong de zijne vind en zo worstelen we een lekker sexy dans in elkaars mond.

Weer slaat mijn zucht om seks op hol pak hem met een hand beet sla de benen om zijn middel en zijn pik zakt weer zo heerlijk in me hij laat me zachtjes op en neer gaan voel zijn pik weer helemaal mijn kut vullen. Dan sluit een van de andere jongens zijn handen om me heen en neemt mijn borsten vast die hij wat hardhandig bewerkt maar die pijn is zelfs prettig. Dan gaat hij nog verder ik voel zijn pik tegen mijn billen stoten en zonder er iets van te zeggen krijg ik ineens die pik in mijn kont gedrukt ook dit sneert wat maar het geil neemt het over en ik verbijt de zachte pijn om het weg te drukken.

Nu wordt ik in mijn kut en kont geneukt het voelt of ik uit elkaar wordt gescheurd maar het voelt ook zo heerlijk aan dat ik het lekker door laat gaan. De pijn verdwijnt en het gaat echt lekker worden om na nogmaals een harde knijp in mijn tepel de sluisdeuren te openen en ik volgens mij gewoon sta zeiken onder het klaarkomen.

Heerlijk zoals dit gaat om na een paar tellen weer tot een orgasme te komen de pik in mijn kont voel ik zwellen en mijn darmen voel ik gevuld worden wat gevolgd wordt door de pik van Harm die mij nu mijn kutje vol spuit. Thuis douche ik me om direct in bed te duiken en in een diepe slaap terecht te komen waar ik het nogmaals in beleef.

Die zaterdag ben ik met mijn man Ben op die plaat de heerlijke beurt giert weer door mijn hoofd omdat die gelijk wel weer mag beginnen. Naast ons komen weer de drie jongens zitten vragen Ben of het goed is dat ze zo dicht bij mooie vrouw komen zitten ben geeft aan dat kijken mag aankomen bekoop je met de dood en ze lachen hem haast uit.

Na een tijdje komt Ben met Harm in gesprek ik neem een bad om het geil tussen mijn benen weg te spoelen en me in het water met Harm zijn pik in mij in gedachten even klaar te vingeren.

Als wee later naar huis lopen geeft Ben aan dat die Harm wel erg dik geschapen is en dat geen vrouw dat soort knotsen kan hebben ik geef ook aan dat geen vrouw dat kan. De week erop zwemmen we nog een paar keer met elkaar waarbij ik ook een maal die knots van Harm in mijn kont krijg en hij nog drie dagen gevoelig is.

Maar daarna treffen we elkaar nooit meer en blijft het alleen nog maar een heerlijke gebeurtenis. Home     Fatima wil Seks! Vrouw van Marokkaanse komaf Toegevoegd op woensdag 21 augustus Home     Moslima Contacten. Vroeger schaamde ik mij als ik na een lange werkdag een vleugje van mezelf meende waar te nemen, niet omdat ik het zelf vies vond, maar omdat ik veroordeling vreesde.

Toch is zo'n aroma doodnormaal. In de vagina zitten een heleboel eiwitten, omdat de cellen van de vaginawand zich, zoals alle cellen, constant vernieuwen. Het zijn die eiwitten die door bacteriën worden opgegeten. Fascinerend genoeg hebben niet álle vrouwen die specifieke, een beetje vlezig-vissige kutgeur. Twee derde van de vrouwen heeft doorgaans een vrij neutrale geur.

Het derde van de vrouwen die wél ruiken, heeft vluchtige vetzuren in hun kut - dat is een afbraakproduct van de eiwitten uit de dode cellen, die door een bepaald soort bacteriën worden geconsumeerd en omgezet tot die vetzuren. Soortgelijke vetzuren zitten ook in geurige, dure kazen waar foodies lange, lyrische blogposts over schrijven. Sinds ik dat weet, heb ik besloten me niet meer te schamen voor mijn aroma.

Het valt me wel op dat mijn geur niet altijd even fel is. Dat heeft te maken met mijn cyclus: Dan zijn er meer oestrogene hormonen, vindt er extra celafbraak plaats in de vagina en worden er dus meer cellen in geur omgezet. Ook de aard en de hoeveelheid van mijn afscheiding variëren naargelang mijn cyclus - als je leert dat in de gaten te houden, kun je aan de hand van wat er in je slipje ligt voorspellen wanneer je gaat bloeden.

Maar we verstoppen onze kruisen onder lagen van onderbroeken, inlegkruisjes, panty's of broeken. We spreken alleen bij de dokter over ons vocht, bedremmeld, als er iets aan schort. Een vies geurtje kan wijzen op een schimmelinfectie of op bacteriële vaginose, een aandoening die nog maar een tweetal decennia herkend wordt. Dokters schrijven dan een schimmeldodende gel of antibiotica voor.

Ooit had ik een hele tijd last van een reeks terugkerende klachten: De verschillende huisartsen die ik bezocht diagnosticeerden me zonder verder onderzoek met een schimmelinfectie en schreven me steeds hetzelfde schimmeldodende middel voor. Die gel moet je met een lange kartonnen buis in je vagina persen.

Een onaangename behandeling; maar vooral, in mijn ervaring, weinig doeltreffend. Tot ik me begon te verdiepen in de chemische samenstelling van mijn vaginale milieu. Een vagina is zuur: De vagina zit ook vol met natuurlijke melkzuurbacteriën, die haar zo zuur houden en de groei van andere, schadelijke bacteriën of schimmels terugdringen. Maar soms raakt dat evenwicht verstoord: Ook sperma kan het evenwicht verstoren: Normaal gezien herstelt je vagina vanzelf wel van dat bloed of dat zaad, maar wanneer het evenwicht verstoord blijft, kunnen schimmels of bacteriën die van nature in beperkte mate aanwezig zijn, de overhand nemen.

Ik wil niet aanraden om bij alle vaginale klachten zelf thuis aan de slag te gaan - er kan ook iets ernstigs aan de hand zijn, ga dus zeker naar een dokter.

Moegetergd door de herhaalde behandelingen die de schimmel hooguit een paar weken op afstand wisten te houden, besloot ik mijn geteisterde kut wat melkzuurbacteriën toe te dienen - vaginale melkzuurcapsules zijn gewoon te koop in de apotheek. Dat werkte verbazend goed: Sindsdien gebruik ik die bacteriën preventief wanneer ik iets onprettigs voel opkomen. Het is eigenaardig dat geen van de dokters die ik bezocht me zo'n melkzuurbehandeling aanraadden.

De antibiotica of schimmeldodende zalfjes die ze voorschrijven, doden wel de slechte bacteriën en schimmels maar herstellen de natuurlijke melkzuurpopulatie niet. Maar het kan nooit kwaad om de standaardbehandeling aan te vullen met melkzuurcapsules - dokters beamen dat er geen bijwerkingen zijn.

Mijn melkzuurtrucje heeft al een hele troep vriendinnen geholpen. Ontzettend veel vrouwen hebben last van vage vaginale klachten, die vaak zelfs leiden tot pijn bij het vrijen. Een minder neurotische omgang met de eigen afscheiding zou het welzijn van hun kut wel eens ten goede kunnen komen. Wat het welzijn van de kut zeker níet ten goede komt, zijn geurige inlegkruisjes, wasemulsies en andere nonsens.

.. Lekkende kut sex met de werkster

LUL VAN 30 CM OUDEREVROUWENSEX

Een vies geurtje kan wijzen op een schimmelinfectie of op bacteriële vaginose, een aandoening die nog maar een tweetal decennia herkend wordt. Toch weten biologen al lang dat het niet zo werkt: De pijn verdwijnt en het gaat echt lekker worden om na thuisontvangst tilburg lekker mastruberen een harde knijp in mijn tepel de sluisdeuren te openen en ik volgens mij gewoon sta zeiken onder het klaarkomen. Sinds ik dat weet, heb ik besloten me niet meer te schamen voor mijn aroma. Na even zwemmen we tegen elkaar aan waarop mijn mond de zijne zoekt en vind mijn tong de zijne vind en zo worstelen we een lekker sexy dans in elkaars mond. Een vagina is zuur: Dan zitten er opeens twee handen op mijn buik en ook die wordt ingesmeerd heerlijk al die handen op mijn lichaam die al verder over mijn body verdwalen.

Vrouw zoekt man noord brabant neuken voor 50