Stevige pik schuddende borsten

23/05/2018

Escorts Delft

Comments Off on Stevige pik schuddende borsten


stevige pik schuddende borsten

Dat ziet Christophe nu ook en zo te horen ben ik niet de enige Nederlandse man die Christophe uitkleedt. En ik daag hem uit: Hij heeft een stevige greep en begint mij heerlijk af te trekken. Zijn andere hand grijpt mijn ballen beet.

Ik laat het zeil los. Weg is het beetje bescherming tegen eventuele pottenkijkers verderop op het strand. Daar zie ik vaker en vrijwel altijd kerels met verrekijkers staan, zogenaamd naar de zeilboten op zee te turen. Waarschijnlijk zijn ze minstens zo vaak aan het zoeken naar topless dames, nog grote blote tieten en harde tepels.

Als ze geluk hebben vinden ze die enkele geheel blote zonaanbidster… of misschien zoeken ze juist wel de geheel naakte zonaanbidder? Het maakt mij niet uit. Niemand die mij kent hier en ik voel me erg geil en dan kan ik heel exhibitionistisch worden! Hopelijk krijgen ze zelf een dikke stijve pik als ze mijn Nederlands kale grote pik in beeld krijgen! Ik zoek achter mijn rug naar Christophes bobbel. Ik voel zijn navel, ga verder omlaag, voel zijn stugge schaamhaar al.

Ik trek de strik uit zijn broek en haal zijn zware bobbel eruit. Die moet onaangenaam strak opgerold hebben gezeten, want eenmaal bevrijd is Christophes in een oogwenk ook dik, hard en stijf! Zijn behaarde ballen hangen in mijn ene hand en met mijn andere hand speel ik met zijn voorhuid en zijn eikel. Mijn aftrekkende hand schuurt iedere keer langs zijn bos krullend schaamhaar.

De stugge kriebels op de rug van mijn hand hebben toch ook wel iets in vergelijking met mijn zachte kale geoliede pik! Volgens mij zijn we gespot. Een topless jongedame met grote hangende tieten en haar lange donkere haar in een hoge staart zie ik haar vriend aantikken en naar ons wijzen.

De knul hangt nu op zijn ellebogen en volgt nu ok onze bewegingen. Ze zeggen wat tegen elkaar en de hand van de jongedame schuift in de boxer van de knul. Op deze afstand kan ik zijn pik vrijwel niet zien helaas.

Afgaand op de schuddende borsten wordt de vriend wel stevig afgetrokken! Dat is ook mijn aansporing en ik stoot enthousiast in de hand van Christophe mee!

Ik heb even gemist of het vriendje verderop op het strand al is klaargekomen. Hij wordt in elk geval nu duidelijk gepijpt! Christophe sjort gevaarlijk hard aan mijn stijve penis en ik voer ook het tempo ook bij zijn penis op, maar achterstevoren aftrekken is niet het handigst.

Ik nijp in Christophes zak en ruk zijn voorhuid hard omlaag. Ik heb hem vastgehouden en warm zaad landt op mijn hand en op mijn ene blote bil. Zweetdruppels rolden al over mijn rug naar beneden, aar nou ook spermaklodders over mijn bil, over mijn been in mijn knieholte. Christophe heeft geprobeerd mij af te blijven trekken tijdens zijn orgasme, maar om ook zelf klaar te komen moet het tempo nodig omhoog.

Ik stoot mijn trekstaaf in zijn hand en roep: De boodschap wordt begrepen en Christophes grip om mijn dikke pik verstevigt weer en heerlijk trekt hij mij weer af, sneller, langer, strakker, mijn ballen slingeren flink op en neer, kletsen tegen zijn aftrekkende vuist op het hoogste punt en kletsen op zijn hand om mijn ballen op het laagste punt, worden nog eens extra geplet tussen zijn aftrekkende vuist en zijn ballenknedende andere hand.

Dan kom ik ook klaar! We laten elkaar los en hijgen allebei na, vegen het zweet van onze gezichten en kijken naar elkaars nadruppende pikken. We kletsen nog wat. Christophe heeft zijn zwembroek uitgedaan, ik heb mijn lekkende penis weer in mijn zwembroek gestopt.

Zijn donkere dikke maar slappe pik glimt nog en hangt zwaar tussen zijn benen. Wat zal die zeggen van mijn avontuur?!? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op dinsdag 5 december door Per. Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages: Uiteindelijk lig ik vaker naast de plank in het water dan dat ik er op sta… De les zit er op die dag en ik kom als laatste door het water gewaad met mijn plank langszij.

Ik val bijna achterover maar Christophe heeft al twee handen onder mijn billen, er gebeurt niets… Nou ja niets… ik val in elk geval niet, maar langer dan nodig houdt Christophe mijn billen vast, kneep hij ook in mijn kont? Ze spraken af dat hij die aankomende vrijdag om half elf bij haar voor de deur zou staan. De deur was nog niet achter hem dichtgeslagen of Linet haastte zich naar boven, trok al haar kleren uit en ging naakt op bed liggen.

Ze haalde haar favoriete Tarzan uit haar nachtkastje en begon keihard te masturberen. Haar kutje had een uur lang in vuur en vlam gestaan van de buurman en ze wist dat als ze niet snel kaar zou komen, ze helemaal gek zou worden. Ze hoopte dat haar man niets aan haar zou merken als hij thuiskwam, maar die gaf haar alleen een vluchtige zoen op de wang toen hij binnen kwam lopen en vroeg vervolgens wat er te eten was. Na het eten ging hij in zijn luie stoel zitten om televisie te kijken en viel zoals gewoonlijk na een uurtje in slaap.

Om tien uur ging Linet richting de slaapkamer en maakte haar echtgenoot wakker, die half slaperig achter haar aanliep de slaapkamer in. Uit schuldgevoel en om te kijken of ze de spontane verliefdheid kwijt zou raken, begon ze haar echtgenoot te strelen en zachtjes over zijn pik te wrijven. Die bromde alleen maar dat hij wilde slapen en dat ze afgelopen zaterdag al seks gehad hadden.

Ze draaide zich kwaad en gefrustreerd om en op dat moment had ze besloten dat als ze buurman sex met haar zou willen hebben, ze zich door hem zou laten neuken. De knappe huisvrouw zweefde de hele week op een wolk van verliefdheid en werd knap zenuwachtig toen de vrijdag steeds dichterbij kwam. Ze was naar de kapper geweest de dag ervoor, had nieuwe sexy kleren gekocht en ze nam zelfs een nieuw parfum dat niet eens van haar normale merk was.

Een hele grote stap voor haar. Op het afgesproken tijdstip zat ze dan ook met knikkende knietjes te wachten tot deurbel ging. Ze keek op de klok en zag dat het vijf over half elf was en de schrik sloeg haar om het hart.

Hij zou de afspraak toch niet vergeten zijn? Ze liep te ijsberen door de kamer van de zenuwen en ze haalde opgelucht adem toen ze hem over het tuinpad naar de voordeur zag lopen. Ze moest zich inhouden om niet naar de deur toe te rennen en was in de zevende hemel toen hij in de gang stond en meteen een opmerking over haar nieuwe kapsel maakte. Hij vond het leuk zitten. Ze sleepte hem nog net niet mee de huiskamer in en zei dat hij op de bank kon gaan zitten, terwijl zij de koffie zou halen.

Vervolgens was ze dichtbij hem gaan zitten en ze gooide alle versiertrucs die ze kende er tegenaan. Af en toe liet ze haar hand achteloos op zijn knie rusten, ze keek hem diep in de ogen aan en lachte uitbundig om al zijn grapjes.

Na het tweede kopje koffie vroeg ze zich af of hij alle hints wel begrepen had en ze wilde net zelf het heft in handen gaan nemen toen hij op een serieuze toon zei: Dat begrijp ik maar al te goed en als je nee zegt zal ik voorgoed uit je leven verdwijnen.

De knappe huisvrouw voelde haar hart overslaan en maakte toen de beslissing die de rest van haar leven zou veranderen. Ze drukte een zoen op zijn mond en al snel hadden hun tongen elkaar gevonden. Ze voelde zijn handen op haar tieten en ze schrok een beetje van zijn volgende actie, nadat ze hun tongzoen, die een eeuwigheid leek te duren, hadden afgebroken. Hij liet zich van de bank glijden en trok haar rokje omhoog. Ze had tegen al haar principes in besloten om geen ondergoed aan te trekken, en toen ze zijn tong op haar clitoris voelde wist ze dat ze een goede keuze had gemaakt.

Haar echtgenoot had haar nog nooit gebeft omdat hij het vies vond; pijpen was wat anders volgens hem, want dat hoorde gewoon bij de sex.

Ze kreeg dan ook direct een mini-orgasme toen ze alle spanning van zich af voelde glijden en de ervaren tong van de buurman haar een nieuw genot bezorgde. Ze begon haar tieten te kneden en deed haar benen wijd uit elkaar om ervoor te zorgen dat hij er goed bijkwam. Haar grote orgasme diende zich aan toen hij een paar vingers in haar kutje stopte en ze kwam heftig trillend klaar.

De tong die nog zachtjes cirkelde over haar clitoris werd te gevoelig en met een diepe kreun duwde ze zijn hoofd weg. Ze had haar topje uitgetrokken zodat ze haar trots, haar grote borsten, aan hem kon laten zien en fluisterde zachtjes in zijn oor dat haar tieten helemaal voor hem alleen waren. Ze was niet meer van plan om, na deze geweldige sekservaring, ook nog maar één keer seks te hebben met haar echtgenoot. Ze ging op haar knieën voor hem zitten nam zijn grote pik in haar mond.

Ze begon hem langzaam te pijpen en wist vanaf de eerste lik dat ze verslaafd was aan deze grote lul. Het liefst was ze hem keihard gaan pijpen, maar ze wilde dat de eerste keer memorabel zou zijn.

Ze zouden genoeg tijd krijgen voor keiharde geile sex, maar voor nu wilde ze de romantiek en de erotiek tot in haar tenen voelen. Ze liet zijn eikel af en toe uit haar mond glijden en liet vervolgens de pik tot in haar keelgat in haar mond verdwijnen.

Ze wist dat ze hem helemaal gek aan het maken was en net voordat hij op het punt stond om klaar te komen, stopte ze met pijpen en ging met haar benen wijd op de bank liggen.

De buurman was zo geil als een pak boter geworden van het pijpen en besloot om de eerste keer iets minder erotisch te laten verlopen dan Linet in haar gedachten had. Toen ze zijn dikke pik in haar kutje voelde beuken was ze daar trouwens helemaal niet rouwig om.

Ze was nog nooit zo goed geneukt en moest halverwege even stoppen om op adem te komen en haar naderende orgasme uit te stellen. Ze duwde hem op de bank en liet zich over zijn dikke pik zakken en begon hem stevig te berijden. De buurman raakte nog meer opgewonden van de grote borsten die voor hem zachtjes heen en weer zwaaiden en pakte haar lekkere kontje vast.

Lina was ondertussen in haar tweede orgasme terechtgekomen en hoopte stiekem dat ze het gevoel voor altijd vast kon houden.

.. De buurman liep naar zijn huis, haalde daar ook wat belangrijke papieren en spullen. De mooie huisvrouw ging weer op de bank liggen en keek haar nieuwe man diep in zijn ogen aan terwijl hij haar stevige pik schuddende borsten naar een orgasme neukte. Hij mompelt iets voordat hij mijn heupen beet pakt en mij een andere houding aanmeet. Mollige en stevige milf met grote borsten. Blonde babe in trio De les zit er op die dag en ik kom als laatste door het water gewaad met mijn plank langszij.

Siliconen sexpop man beft

SUIKERTANTE AANGEBODEN TATTOO OP JE KUT

Stevige pik schuddende borsten