Aftrekken lul meesteres friesland

14/06/2018

Diepe keel Buren

Comments Off on Aftrekken lul meesteres friesland


aftrekken lul meesteres friesland

Lachend ontwijk ik haar vraag met een wedervraag “hoe kom je daar nu ineens op? Ze was honingblond, klein van stuk, ze was beeldschoon, slank, mooi en atletisch gebouwd als een balletdanseres, ze had kleine borsten, ze had prachtig gevormde billen, en als ze langs liep bewoog alles aan haar. Echt een lust om naar te kijken. Je begrijp waarschijnlijk dus wel dat vooral de dagelijkse wasbeurt die ik van haar kreeg een kwelling voor me waren.

Jaqueline was vandaag een beetje laat met de wasbeurt, het was druk want de andere zusters waren bezig met een aantal nieuwe patiënten die er gedurende de nacht bijgekomen waren, en daar Met bewondering keek ik naar de gerichtheid waarmee ze met haar slanke handen de was ophing, dat was bij mij zo'n gestuntel.

Door de geopende deur liep ik haar huis binnen, ik was hier nog nooit geweest en keek even rond. Ze kwam al snel achter me naar binnen lopen en wees me de woonkamer in. Voor de geopende balkondeuren was een zitje met gemakkelijke stoelen en een tafeltje ertussen, “gaat U daar maar zitten”, zei ze, zelf ging ze naar de keuken.

Even later kwam ze binnen met een witte Ik wil jullie graag meenemen naar mijn jonge jaren als student in Amsterdam. Ik ben Robert, vijfendertig jaar en sinds zes jaar getrouwd met een verrukkelijk schepseltje dat Lies heet, en in het bezit is van een werkelijk heerlijk lichaam, naast alle andere kwaliteiten.

Ze keek me aan met haar staalblauwe ogen en ik kreeg het benauwd. De deur werd geopend en als een slaaf volgde ik haar naar boven. Op haar kamer zag ik heel goed hoe prachtig ze was en dat ze naar mijn wens geluisterd had.

Ze had precies aan waar ik om had gevraagd, Zoals altijd voelde ze me goed aan. Na me een kwartier te hebben opgegeild met teasing, spitting en afwisselende massage van mijn pik kreeg ik een blinddoek. Ik hoorde toen van alles en moest haar zien, echter ik moest geduld hebben. Na zo'n 5 minuten waarin ik van haar orders kreeg om mijn pik stijf te houden en eraan te trekken werd de blinddoek afgedaan.

Damn, wat ik toen zag was in 1 woord geweldig. Ze had een latex bodysuit aan waarin een uitsparing voor haar borsten was gemaakt. Door de strakke outfit leken haar magnifieke borsten nog groter en mooier.

Mijn pik werd nog harder. Ik moest gewoon klaarkomen toen ik dat zag maar vanaf dat moment ging ze me alleen maar opgeilen. Veel dirty talk, poppers, rukken teasen van soft tot hard.

Het was heerlijk en toen ik te veel aan haar borsten kwam , kreeg ik forse klappen in mijn gezicht van haar.

Op een of andere manier maakt dat als je geil bent niet uit. Het draagt bij aan nog meer opwinding in mijn geval. Ze bond me echter vast omdat ik te ongehoorzaam was. Toen begon ze me nog meer te teasen. Telkens kwam ik bijna klaar en hield ze weer in.

Was dit de intensive cumcontrol? Dat herhaalde ze enorm lekker waarbij ik het niet meer hield. Maar telkens als ik dacht klaar te komen stopte ze net op tijd en kneep in mijn pik zodanig dat ik me nog net kon inhouden. Toen ik met haar een weddenschap wilde afsluiten hoe lang het zou duren voordat ik spuiten als zij dat wilde keek ze me geil aan en ik bedacht me. D eze vrouw doet met me wat ze wil en ik kan haar niet weerstaan.

Die weddenschap zou ik geheid verliezen. Haar handen weten precies wat ze moeten doen bij mij. Toch zou ik het geweldig vinden als ze bij een volgende bezoek nog in het kamertje voor het raam niet haar eigen grote SM kamer zou verleiden, me poppers zou voeren en mijn pik gebruiken, alleen om te bewijzen dat ze kan doen wat ze wil met me. Hierover pratend met haar werd mijn pik harder en harder. Er was al veel vocht uitgelopen dat ze telkens in mijn mond stopte met haar mooie vingers.

Op een gegeven moment hield ik het niet meer. Ze rukte me af en ik spoot enorm hard in een condoom. Ze voerde al mijn sperma aan mijn mond en ik moest als haar spermaslet alles doorslikken. Natuurlijk deed ik dat graag voor haar. Zij is mijn M eesteres. Heel anders, weer fantastisch Mijn derde keer bij Vanessa.

Voor het eerst in Den Haag. De tijd is helaas omgevlogen - ik dacht dat haar klok klopte - maar het was al een half uur later. Het was een hele andere sessie dan de vorige keren, die werd afgesloten met een orgasme voor mij dat waarschijnlijk in mijn top drie heftigste orgasmes ooit staat. Het begon al met de ervaring dat ik voor een raam met het gordijn open me deels moest uitkleden.

En Vanessa vertelde me dat ik straks met een masker daar helemaal naakt zou staan. Het was spannend, ook al stond ik op de verdieping, dat ik gezien kon worden. Mede doordat ik tijdens het vooraf wachten een oud-collega had zien lopen in het district. Hij mij gelukkig niet Vanessa trok zonder dat ik een masker op had al even mijn stijve pik uit mijn broek. Een spannende exhibitionistische ervaring. Later stond ik er met een masker verder helemaal naakt. Met het gordijn ver open. Ik moest mezelf aftrekken.

Ik hoopte dat de wandelaars me niet zagen. En hoopte dat de mooie dame achter het raam aan de overkant wel zou kijken. De hele combinatie was erg spannend. Na wat geboeid en geil spel op het bed zat ik op mijn knieën op bed, verplicht mezelf af te trekken. Vanessa zat bij het raam, met het gordijn deels open. Eerst oraal, toen vaginaal! Met haar kontje naar mij toe. Ik zag haar heerlijke lijf, mooie dames achter ramen aan de overkant en een geile pornofilm op tv.

En ik zag mezelf in de spiegel. Ik zag de dildo in haar heerlijke kutje gaan. En ging die vinger nou in haar kontje?? Ik hoopte van wel. Teveel indrukken, maar een fantastische combinatie. Wat een heerlijk lijf heeft Vanessa toch. Ik wilde graag die dildo zelf proeven en zelf voelen Dat zat er helaas niet in. Later stond ik aan het kruis, geblinddoekt.

Ik hoorde de deur open gaan. Ik hoorde Vanessa weglopen, en wat later terugkomen. Ik wist niet wat komen ging. Het werd helaas geen strap on, geen sounding en geen golden shower. Maar nog wel een geil en spannend spel met zoals gezegd een super afsluitend orgasme. Hoewel dus een heel andere sessie dan ik had verwacht was ook dit bezoek wederom een topervaring. Het voelde zo intiem deze keer. Alles wat Vanessa met me deed en doet is fantastisch.

Of ze nou put uit mijn wensen of niet, het lijkt of ze me volledig kan lezen en doorzien. Ik heb een paar keer andere Meesteressen geprobeerd, maar ik kom altijd terug, want Vanessa is mijn ultieme top. Meer kan ik me niet wensen. En dan ook nog erg goed!

En ze lijkt te weten wat ik wil. Vorige week kon ik mezelf niet meer tegen houden, ik moest mijn Meesteres weer zien!

Ik mag al langere tijd langskomen bij Mrs. Vanessa, en ik kreeg nu de vraag om mijn fantasieen aan haar door te gaan geven. Uitgebreid gaf ik mij bloot per mail, alle fantasieen die ik had, ook dingen die je eigenlijk alleen achter je toetsenbord hebt bedacht maar misschien nooit wil uitvoeren. Ze wist nu alles van me. Wat zou ze hier van gaan gebruiken? Ik kreeg er al gelijk al spanning van.

Helemaal toen ik een dag van tevoren het definitieve tijdstip doorkreeg, inclusief de mededeling dat wat er ging gebeuren een verrassing zou blijven en: In haar advertorial had ik gezien dat ze op deze dag een trio dag had en bi sessies, wat zou er met me gaan gebeuren?

De instructie was duidelijk, per sms moest ik melden dat ik er was en dan braaf wachten tot ik zou worden opgehaald.

Het wachten deed mijn gedachten heen en weer gaan. Ik achtte de kans groot dat ik onderdeel zou worden van een bi sessie, wat ik nog niet eerder had gedaan en op dat moment eigenlijk ook niet zeker wist of ik dat wel echt zou willen uitvoeren! Na een kwartiertje verscheen Meesteres Samantha om mij op te halen.

Lang geleden ben ik een keer bij haar geweest in Utrecht, maar ze zag er nu veel mooier uit dan ik mij kon herinneren. Heel slank, mooie ogen, prachtige lippen. Al vrolijk babbelend werd ik meegenomen naar boven, richting de SM ruimte waar het ging gebeuren waar ik ook door mijn Meesteres werd begroet.

Ik wordt er altijd blij van als ik haar zie, maar ook gelijk een tikkeltje verlegen. Ze heeft zo een zelfverzekerde uitstraling, dat maakt mij gelijk week. Ik werd gesommeerd om eerst te douchen terwijl beide Meesteressen zich klaar maakten.

Wat er vanaf dit punt gebeurde was een lange overweldigende ervaring, waarvan ik probeer alles te beschrijven. Ik weet niet meer exact in welke volgorde het gebeurde. Ik mocht op bed liggen, waarbij ik al de grootst mogelijke moeite had om te bepalen waar ik naar ging kijken. Twee prachtige vrouwen, allebei uniek op hun eigen manier.

Ik zag hoe ze beiden mij vastmaakten aan het bed, zowel mijn handen als voeten. Vrijwel gelijk waren de eerste snuiven poppers een feit. Ik voelde hoe mijn pik en ballen werden vastgebonden en ondertussen mijn tepels zachtjes geteased werden, Ik kreeg eerst van Mrs. Vanessa haar spuug, en daarna van Mrs. Samantha wat ik met plezier doorslikte, tijdens de hele sessie door kreeg ik vaak dit vocht, waar ik erg van geniet. Ondertussen werd mij verteld dat ik zou moeten laten zien dat ik ze goed zou dienen vandaag, als ik beloond wilde worden.

Mijn benen werden losgemaakt, en hoger aan kettingen weer vastgemaakt. Vanessa ging mijn kont oprekken. Samantha melde mij dat ik haar tepels moest likken, waar ze alle tijd voor nam. Samantha vroeg zich hardop af, hoe lang zou hij zonder adem kunnen? Het werd uitgetest, ze had haar slipje nog aan en ging bovenop mijn neus en mond zitten maar met mijn ogen kon ik nog alles zien.

Ik zag hoe ongelooflijk mooi haar billen zijn. Zo mooi rond, prachtig! Daarna deed ze haar slipje uit, en ontnam me weer de adem. Ik moest mijn mond dichthouden, het werd mij niet gegund om haar te mogen likken.

Haar kont mocht ik wel likken, ze reed flink op mijn gezicht en duwde haar billen flink tegen mijn gezicht. Vervolgens werd ik geblinddoekt en werden mijn tepels weer onder handen genomen o. Pijnlijk, maar ik kwam er doorheen. Ik voelde om me heen de beide Mrs.

Af en toe kreeg ik een tik op mijn pik, en ook ging er een hand richting mijn keel, waar een beetje in geknepen werd, gevolgd door een tik met de vlakke hand in mijn gezicht. Opeens voelde ik dat de grote borsten van Mrs.

Vanessa in mijn gezicht werden geduwd, waarbij Mrs. Samantha me gebood haar tepels te likken. Met plezier zelfs voelde ik hoe ze haar borst tegen mijn gezicht aan duwde met haar tepel richting mijn mond. Haar huid voelt zo zacht aan en haar tepel smaakt heerlijk, ik voelde me helemaal happy: Eerlijkheidshalve wist ik het niet, want wat zou er gaan komen?

Was ik daar wel klaar voor? Maar ik had geen keuze en wilde me graag bewijzen. Met zachte stem bevestigde ik dat ik er klaar voor was. Allebei liepen ze even weg, en toen ze terug kwamen begon ook inderdaad het 'echte' werk!

Terwijl ik nog steeds een blinddoek op had, voelde ik een lichte steek in mijn pik en toen wist ik gelijk wat er aan de hand was. Ik had in mijn mail geschreven dat ik nieuwsgierig was naar sounding maar dat het me ook doodeng leek, maar dat was nu echt aan het gebeuren. Ik had er best wel last van, Mrs.

Hij moet alleen maar even wennen! Samantha zat aan het roer en stoppen was volgens Mrs. En inderdaad was het vooral even wennen, de pijn ging weg, maar het voelde wel wat gek. Helemaal toen de blinddoek af ging. Vanessa stond naast mijn gezicht met een flinke voorbinddildo die ik moest pijpen, terwijl Mrs. Samantha nog bezig was met mijn pisbuis. Doordat ik me concentreerde op het pijpen, had ik nog niet echt iets gezien hoe het eruit zag, maar toen ik even de kans had om een schuin oog te richten op mijn pik zag ik pas hoe het er uit ziet.

Qua gevoel in m'n pik viel het best mee uiteindelijk, maar hoe het eruit ziet was echt bizar. Samantha was met uiterste precisie bezig met een ontzettend lang ijzeren staafje die in mn pk heen en weer ging. De sounding stopte, weer een stap verder gezet en overleefd. Ik had me een jaar geleden echt niet kunnen bedenken dat ik zoiets zou doen.

Ik moest mij omdraaien, ik kreeg een monddildo in mijn mond die gepijpt werd door Mrs. Vanessa terwijl ze mij constant aankeek totdat ik er verlegen van werd. Samantha hield zich bezig met mijn kont, die flink geneukt werd door haar.

Hierna moest ik op mijn buik liggen. Het doel van Mrs. Samantha was om mijn billen goed rood te krijgen. En het werd geen half werk, flinke tikken kreeg ik te verduren. En ook niet kort, het leek maar voort te duren. Steeds sloeg ze een stukje harder. Al die tijd had ik Mrs. Vanessa niet gezien of gehoord. Zachtjes hoorde ik de deur open gaan, waarbij iemand werd verteld om te gaan douchen. Ze had een andere slaaf erbij gehaald! Mijn kont was rood genoeg schijnbaar.

Ik kreeg weer een blinddoek om, en mocht me omdraaien en moest gaan staan. Geblinddoekt moest ik naar de andere kant lopen waar ik tegen het Andreaskruis werd gezet.

Mijn polsen werden vastgemaakt en ik moest blijven staan. En toen, toen gebeurde er bij mij niets. Ver weg hoorde ik wel wat geluid, ik neem aan dat ze beiden aan de slag waren gegaan met de andere slaaf.

Ik weet niet hoe lang ik er heb gestaan, maar het voelde lang. Na een tijd voelde ik iemand tegen me aan staan. De heerlijke geur was volgens mij van Mrs. Samantha die tegen me aan stond waardoor mijn pik weer flink hard werd. En dat was precies wat ze wilde, want de andere slaaf bleek klaar te zitten op zijn knieën om mijn pik hard te houden. De slaaf kreeg een duidelijke opdracht en begon mij te pijpen.

Mentaal is dat een heel bizar moment, je wordt gepijpt door een slaaf terwijl mijn Mrs. Mijn pik bleef keihard. Toen ze vonden dat de slaaf lang genoeg had gepijpt, werden mijn handen losgemaakt van het Andreaskruis.

Ik moest blijven staan. Na een minuut kreeg ik de opdracht, ik deed mijn blinddoek af en wat ik zag is een beeld dat me lang zal bijblijven. Aan de andere kant van de ruimte stond de slaaf, met aan zijn linkerkant Mrs. Vanessa en zijn rechterkant Mrs. Beide Meesteressen hadden een voorbinddildo om. Het was iets wat ik in mijn mail beschreven had, ik moest alle drie de 'pikken' pijpen terwijl ik op mijn knieen op de grond zat.

Ik mocht zelf weten waar ik begon. Ik begon bij mijn Meesteres Vanessa, maar die vond het al snel genoeg. Het ging natuurlijk om de pik van de slaaf. En daar ging ik, ik deed flink mijn best om de andere slaaf te pijpen tot plezier van de Meesteressen. Daarna pijpte ik Mrs. Samantha, die ook nog hele andere plannen had. Terwijl ik de slaaf weer moest pijpen, ging ze achter me zitten om mij te neuken. Ik werd geneukt en pijpte tegelijk een slaaf!

Samantha had het tempo er flink in, wat me moeite koste om te blijven pijpen. Ik was kapot, ik kon eigenlijk niet meer maar er werd toch nog echt even doorgeneukt. Toen was het genoeg, en mocht ik op het bed gaan liggen. Ik was vermoeid, Mrs. Samantha kwam naast me liggen om een beetje met mijn tepels te spelen terwijl ik mij moest aftrekken.

Vanessa ging met de andere slaaf verder aan de andere kant van de ruimte. Waar moet je kijken? Mijn meesteres was bezig met de andere slaaf, wat bijzonder geil was om te zien en naast mij lag de prachtige Mrs. Samantha die mij aankeek met haar prachtige ogen. En met alles wat ik net had meegemaakt was het duidelijk too much, ik had moeite om klaar te komen van vermoeidheid en van de vele indrukken. Samantha voelde dat perfect aan, besloot mij weer te blinddoek en mij nog even te voorzien van een golden shower, die ik over mijn pik heen voelde gaan.

Vanessa nog naast me kan liggen en in mijn oor begon te fluisteren kon ik het absoluut niet meer houden en kwam ik hard klaar. Voldaan, uitgeput en nog steeds in een roes lag ik na te hijgen.

Zelfs na het douchen, en na het vriendelijke afscheid van Mrs. Vanessa die me mee naar beneden nam, was ik nog niet met beide benen op de grond. Ik stond weer buiten, midden op staat. Ik was echt een hele andere wereld uit gestapt, ik weet niet hoe lang ik weg ben geweest, en kon nauwelijks beseffen wat er allemaal was gebeurd.

Ik besloot nog maar even niet in de auto te stappen, ik was echt nog een beetje versuft. Meesteres Vanessa is en blijft fantastisch, ze krijgt het voor elkaar dat ik elke keer weer een stapje verder ga. Als ik haar zie en haar stem hoor, dan kan ze me volledig kneden en durf ik geen nee meer te zeggen. Het samenspel met Mrs. Samantha is bijzonder, en Mrs. Samantha zelf is bijzonder. Meerdere momenten van deze sessie staan in mijn geheugen gegrift, het zijn beelden die ik hopelijk nooit meer kwijt raak.

Weer eens op bezoek bij Meesteres Vanessa Het was wel weer een bijzondere sessie. De sessies met mijn Meesteres Vanessa worden trouwens steeds intenser en heftiger. Het begon met een spel aan het kruis. Geblinddoekt maar ook zonder blinddoek is het steeds weer een bijzondere ervaring. Als ik vastgebonden sta en Meesteres Vanessa sluipt om mij heen. Ik hoor de hoge hakken op de vloer en weet dat ze er dan aankomt. Dan hoor je niets en ik vraag mij af wat er gaat gebeuren. Als de spanning is opgevoerd voel ik de hemels zachte tong tegen mijn tepels waarna die zachte ervaring dan weer afgewisseld wordt door de heerlijke pijn van haar tanden of haar venijnige nagels.

Dat spel van teasing met de afwisseling van pijn en strelen geeft mij het gevoel van overgave aan de Meesteres Vanessa. Ik moest vervolgens op het bed gaan liggen er werd wat mystieke muziek opgezet, ik kreeg weer een blinddoek om waarna ik wat poppers moest snuiven. In die duistere sfeer met de mystieke muziek viel ik helemaal in een fantastische trance Dat heerlijke gevoel was echter snel over bij het voelen van een bijtende vloeistof op mijn ballen en mijn pik.

Een diepbijtend gevoel, wat ik ternauwernood kon weerstaan, overviel mij. Niet alleen vanwege de pijn maar ook nog het gevoel van klaarkomen.

Dat ik liet blijken dat het pijn deed, deed mijn Meesteres goed. Het gaf haar een goed gevoel om te zien dat haar slaaf pijn leed voor haar. Klaarkomen was er echter niet bij. Tenminste niet op dat moment. Pas op haar bevel. Met veel pijn en moeite lukte het mij dan ook om niet klaar te komen.

Ik had deze test gelukkig doorstaan. Voordat ik mocht klaarkomen moest ik mij nog aan een andere liefheberij van mijn Meesteres blootstellen. In een gevoel van overgave werd ik overgeleverd aan haar electrospel. Nadat ik was geblinddoekt werd ik eerst getest met de violetwand, het lievelingsspeeltje van mijn Meesteres. Mijn tepels, pik en ballen werden met licht prikkelende stroomstootjes voortdurend getest door een enthousiaste Meesteres.

Daarna was het tijd voor het wat zwaardere werk en werd ik afwisselend blootgesteld aan de meest venijnige electroshocks die ze maar kon verzinnen. Voortdurend gingen er stroomstoten door mijn pik en mijn tepels. Na verloop van tijd werd de blinddoek afgedaan en mocht ik toezien hoe mijn Meesteres met veel plezier mij onderwierp aan haar spel, een sadistisch lachje verscheen op haar lippen als er weer een siddering door mij heen ging.

Na dit spelletje werd er een monddildo in mijn mond gedaan en mocht ik aanschouwen hoe deze dildo door mijn Meesteres werd gepijpt.

Het is fascinerend om te zien hoe ze met haar sensuele lippen deze dildo op een vreselijk erotische pijpt. Hoe ze met haar lippen steeds dichter bij mij komt en mij daarbij indringend aankijkt. Vervolgens krijg ik de opdracht om mijn pik vast te pakken en deze stijf te masseren. Daarna krijg ik het bevel om klaar te komen. Terwijl mijn Meesteres mij indringend aankijkt met haar lippen om de dildo kom ik op een vreselijk intense manier heerlijk klaar.

Een intense en heftige sessie bij een hartstochtelijk spelende Meesteres. Bij een vorige sessie met mijn Meesteres, Mrs. Vanessa, en met Mrs. Samantha was een bislaaf betrokken. Toen was de bislaaf een onderdeel van de sessie. Ik vond dat erg spannend. De volgende sessie zou een bislavenparty worden. Een heftige stap, maar als je Meesteres er om vraagt dan ga je gewoon Het was op een vrijdagavond, en ik had me vergist in de drukte op de weg. Ik kwam daardoor als 1 van de laatste binnen wat gelukkig geen groot probleem was.

Ik werd als altijd vriendelijk ontvangen door Mrs. Vanessa, heerlijk om haar weer in het echt te mogen aanschouwen in een prachtige outfit. Bij het binnenlopen van de speelruimte schrok ik toch een beetje. Doordat ik wat aan de late kant was, waren er al meerdere slaven binnen. Twee stonden aan het Andreaskruis vastgemaakt waarbij 1 van de 2 al gepijpt werd door een andere slaaf. Er waren volgens mij al 4 of 5 man binnen op dat moment, waaronder een travestiet.

Ik moest mij uitkleden en ging douchen. Ik moest op het bed gaan liggen, waarbij ik poppers kreeg toegediend en de borsten van Mrs.

Samantha mocht likken en mezelf moest stijf trekken. Toen ik eenmaal stijf was, werd een slaaf erbij geroepen om mij te pijpen wat hij gewillig deed en lang deed. Samantha deed nog even een wasknijper op mijn tepels. Ze wilde dat ze er nog wel een tijdje op zouden blijven zitten!

Ik lag in de uiterste hoek van de ruimte en kon alles zien. Slaven die elkaar pijpten en de twee Meesteressen die met veel plezier alle slaven aan het werk zette. Er kwamen meer slaven bij, op een gegeven moment waren er volgens mij wel 6 slaven binnen en dat was wel erg druk. Na enige tijd kwam ook Mrs. Cindy erbij om al de slaven aan het werk te kunnen zetten. Eventjes waren alle ogen op haar gericht.

Ik kende haar nog niet, maar ze was duidelijk een prachtige mooie slanke vrouw met blonde haren en een slank lichaam en volle borsten. Vanessa gaf mij de opdracht om in de sling te gaan liggen en met mijn benen in de lucht wachtte ik op wat er komen ging. Ik prees mij gelukkig, er was besloten dat Mrs. Cindy zich over mij ging ontfermen. Van dichtbij zag ze er nog beter uit, een lief gezicht maar ontzettend uitdagende ogen die mij continu bleven aankijken.

Ik lag niet voor niets in de sling, ze ging met m'n kont aan de gang en af en toe mocht ik haar tepels likken wat ik graag deed. Ze heeft prachtige borsten. Cindy wees een slaaf aan die mij moest pijpen en hij ging fanatiek aan de gang. En ik ben dan wel niet bi, en moest ook de geilheid halen uit de Meesteressen en dus in dit geval de geile expressie van Meesteres Cindy en haar aanrakingen aan mijn lichaam, tepels en mijn uitzicht op haar heerlijke body en borsten, maar na een tijdje werd mijn lul toch harder.

Dus het heeft ook wel weer wat en de slaaf was verder relaxt en niet opdringerig dus ik voelde me ook na een tijdje niet ongemakkelijk of zo, ik denk dat hij ook niet bi was zoals de meeste daar. Ik heb lang in de sling gelegen, toen Mrs. Vanessa een ander plan had met me. Toen ik uit de sling stapte merkte ik pas hoe lang ik daar gelegen had, mn voeten hadden iets te lang omhoog gelegen.

Dus met 'slapende' voeten liep ik achter Mrs. Vanessa aan, die op een stoel ging zitten waar ik geboden werd om haar te likken, terwijl Mrs. Samantha achter me kwam staan om me met een strapon te neuken wat ze heerlijk deed met een goed tempo. Vanessa een slaaf om een andere te gaan neuken.

Ondertussen waren verschillende slaven al klaar en bleven er iets minder slaven over. Het laatste gedeelte van de sessie moest ik in het bad gaan zitten en me aftrekken om klaar te gaan komen. Ik kreeg daar eerst een golden shower van Mrs.

Vanessa, daarna van Mrs. Daarna kreeg ik van beiden spuug in mijn gezicht, ze wisselden elkaar af waardoor ik bijna constant in het gezicht en mond werd getuft.

Ik voelde me onderdanig en gevleid met deze manier van aandacht van twee top meesteressen en genoot er van. Toen ik klaar was, kon ik me weer douchen en bracht Mrs.

Vanessa me naar de deur. Ik stond weer buiten en kon nog niet precies plaatsen wat er gebeurd was. Ik had gezien dat meerdere bislaven er plezier in hadden, en vooral de Meesteressen er van genoten. Maar de aanblik van zoveel mannen in 1 ruimte, zorgde er voor dat ik moeite had om echt geil te worden.

Tijdens de sessie besloot ik toch om het een kans te geven en door te gaan.

Aftrekken lul meesteres friesland 6 feb sletten die voor een paar euro zijn lul leegslurpen alsof het een milkshake is! Marokkaanse Nadwah, 32 jaar uit Ameland (Friesland). Betrapt door zijn vrouw tijdens het aftrekken Sjaak dook tussen de weid gespreide benen van zijn vrouw/Meesteres en wilde haar mooi kaal geschoren kutje likken. Net op het moment dat ik die om wil doen draait mijn Meesteres zich om (ze heeft natuurlijk in de spiegel gekeken), pakt de riem en klikt die aan mijn halsband. biozona.eu? Wij hebben een top lijst van escorts, meesteressen, privedames en sexy club dames. zoekt . Mag ik jou straks zalig pijpen?biozona.eu een bos .

Aftrekken lul meesteres friesland

Het laatste gedeelte van de sessie moest ik in het bad gaan zitten en me aftrekken om klaar te gaan komen. Hij nam nog een slok van zijn bier en zette het blikje neer toen de deurbel ging. Echter kwam er geen rust maar begon Meesteres Samantha bijna direct met haar beurt terwijl ik nog aan het inhouden was om niet te komen. Sjaak durfde niet direct een antwoord te geven, hij schaamde zich om zijn fantasie te vertellen, maar wist ook dat hij geen kant meer op kon. Mijn primaire emoties, de emoties die bezit van me hadden genomen en die alle ellende naar de achtergrond hadden verdreven waren verrukking, opwinding en spanning. We hadden op deze noodlottige dag een nieuw meisje bij ons. Stuur een privébericht naar flying, aftrekken lul meesteres friesland.

BODY TO BODY MASSAGE ZUID HOLLAND SEKSDATE ARNHEM